INK Hotel Amsterdam - MGallery - Luxury hotel - Human Resource Trainee

Human Resource Trainee


Ready to get INKed?

Krijg jij er ook energie van als aandacht voor medewerkers hoog op de organisatie agenda staat? Ben jij geïnteresseerd in ontwikkeling/groei van de organisatie en medewerkers? En ben je daarnaast nieuwsgierig naar alles wat het Human Resources vak in de hotellerie te bieden heeft? Wij leren jou graag kennen! Kom je bij ons een lekkere kop thee of koffie drinken terwijl we de mogelijkheden bespreken?


The Script

Samen met de HR Manager ben je verantwoordelijk voor het volledige personeelsbeleid van een zeer hecht INK team. Natuurlijk snap jij dat je dag altijd anders is wanneer medewerkers je core business zijn, maar we gaan toch proberen om je een duidelijk beeld van de stage te geven! Wel zo fijn toch?


Kort samengevat; Je bent als Human Resource stagiair betrokken bij de volledige Employee Journey. Deze Journey begint bij recruitment. Na een volledige training in het voeren van selectiegesprekken en sollicitatiegesprekken, krijg je de verantwoordelijkheid over jouw eigen vacatures. Voelt dat goed? Dan ga je volledig zelfstandig aan de slag met de telefonische voorselectie van sollicitanten en het voeren van sollicitatiegesprekken.

Voor nieuwe medewerkers ben jij hét gezicht van het hotel en begeleid je samen met de HR Manager het onboarding proces en geef je de onboarding training.


Je bent precies, want een indiensttreding wil je soepel laten lopen; Je stelt contracten secuur op, bewaakt de personeelsadministratie en bent een aanspreekpunt bij vragen van afdelingshoofden. Ook voor de huidige medewerkers ben jij er op dagelijkse basis. Je adviseert over ontwikkeling, verzuim en HR systemen en leert zo gaandeweg de ins en outs van het Human Resources vak.

Heb je daarnaast ook nog interesse in de ontwikkeling van medewerkers? Dat komt goed uit, want je wordt opgeleid om een aantal trainingen te verzorgen in het hotel en assisteert daarnaast bij de ontwikkelplannen voor medewerkers en administratie van het trainingsplan!


INK story

INK Hotel Amsterdam – MGallery is een luxury lifestyle hotel dat haar naam dankt aan de historie van het pand. Als voormalig hoofdkantoor van de krant ‘De Tijd’ was ons gebouw de plek waar verhalen ontstonden, werden geschreven en uiteindelijk werden gedrukt in inkt. Deze rijke historie komt nu tot leven in ieder detail in de 149 kamers, 2 meeting zalen en restaurant & cocktailbar PRESSROOM. INK Hotel is onderdeel van de MGallery Hotel Collection, een premium merk van de Accor Group.


Tick the box!

Wij zijn op zoek naar een Human Resource stagiair die open staat voor veranderingen en zorgvuldig om gaat met vertrouwelijke informatie. Je kunt goed omgaan met veel vrijheid in jouw rol en je bent een echte zelfstarter. Je pakt hierdoor snel nieuwe verantwoordelijkheden op en vindt duidelijke follow up belangrijk. Inzet, initiatief en flexibiliteit zijn de drijfveren die jou doen schitteren. Uiteraard ben je goed in communiceren en heb jij goede social skills. Daarnaast letten we bij de selectie op de volgende punten:

• Je zit in de laatste fase van jouw studie aan de hoge hotelschool of opleiding HRM;

• Je bent per juni 2024 beschikbaar;

• Je bent op zoek naar een meewerkstage van minimaal 5 maanden;

• Je bent 38 uur per week beschikbaar;

• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.


What do you get from us?

Als je het INK team komt versterken krijg je er dit voor terug:

• Een leuke stagevergoeding van € 750,- per maand o.b.v. 38 uur per week;

• Om een goed beeld te krijgen van het hele hotel mag je cross trainen op iedere afdeling;

• INK Hotel Amsterdam is onderdeel van Accor en daarom kun je personeelskorting krijgen waarmee je in andere Accor hotels kunt slapen;

• Een gezonde personeelsmaaltijd;

• Uitstekende (internationale) doorgroeimogelijkheden voor je carrière;

• Regelmatig personeelsuitjes en borrels met jouw collega’s;

• En als kers op de taart kom je te werken in een super leuk team!


Sounds good?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van de vacature? We zien graag je CV en motivatie tegemoet! Je mag deze mailen naar onze Talent & Culture afdeling via h1159-hr2@accor.com. Heb je nog een vraag of wil je meer weten? Stuur dan een e-mail of bel op 020 555 17 04.

MGALLERY. STORIES THAT STAY.

Follow the latest developments here.

  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • youtube
  • human-resource-trainee
Book

INK Hotel Amsterdam - MGallery

Book your stay

From   to

Room 1